Canon Selphy CP910

This week we had a happening where the idea was that the visitors will get a printed portrait to take home. This was first a small problem but luckily Canon helped us.

We got to borrow a Selphy CP910 for the event. First I thought can this small machine handle this but it dit a fantastic work.

We had quite a lot of people coming for the shoot and with this little hard working helper everything went really well.

Of course the camera was tethered so I got the shots directly to Lightroom. This is really easy and well working with a Canon because the camera saves the shots on the memory card too. A great backup. I write this because I have heard rumors that some other brands don't save the shots on the card when tethered.

A quick edit in Lightroom and then time to print. The printer is really fast even when it's so small. And the quality is really great. One photo takes under a minute to print and then you can give it straight to your customer. I didn't have photos to compare with but I would say the quality is as good or maybe even better than the photos you usually order home.

Another great thing with this little printer is that you wont run out of ink. In the paper package there is all you need and there will be no surprises. Well of course if you do not buy enough paper but hey thats your fault.

I tell you that I'm going to get my own of this little hardworking printer. Perfect to have with you when you need printed photos directly for your customer.

This text is not paid for and I didn't get any compensation. Only got to borrow the printer.

 

 

Tällä viikolla meillä oli tapahtuma, jossa ideana oli että kävijät saavat potretin heti paperiversiona mukaan. Tämä tuotti ensin hieman harmaita hiuksia mutta onneksi Canon tuli apuun.

Saatiin Selphy CP910 tulostin lainaksi tapahtumaan. Hieman ensin mietitytti miten tämä pieni tulostin pärjää, mutta se suoritui loistavasti työstään.

Meillä kävi monta ihmistä kuvauksissa ja työnkulku oli erittäin helppoa, kiitos tämän pienen tehopakkauksen.

Kamera oli tietysti johdolla kiinni läppärissä,jotta kuvat sai suoraan kuvattua Lightroomiin. Tämä kävikin varsin helposti ja Canon vielä säästi kaikki kuvat myös muistikortille. Siinä on hyvä olla toinen tiedosto ihan varmuuskopiona. Mainitsen tämän koska olen kuullut että muutaman erimerkkisen kameran kanssa kuvat eivät tallennu kortille.

Pika editointi Lightroomissa, ja ei kun tulostamaan kuvaa. Tulostin oli yllättävän nopea pienestä koostaan huolimatta ja laatu oli oikeasti erittäin hyvä. Yksi kuva kesti alle minuutin tulostaa ja sen voi antaa heti vieraalle. Nyt ei ollut vertailua mutta voisin sanoa että laatu on yhtä hyvä, ellei jopa parempi kun perus kuvat mitä tilaat kotiin.

Toinen hyvä puoli tässä pienessä ihmeessä on että sinulla on aina tarpeeksi mustetta tulostaa se määrä kuvia mitä tarvitset. Paperipakkauksessa on kaikki tarvittava mukana eikä yllätyksiä tule. Paperia tietysti kannattaa varata tarpeeksi.

Voin suoraan kertoa että tämä pieni tulostin menee minun hankintalistalle. Täydellinen pieni kumppani kun tarvitset asiakkaalle kuvasta tulostetun version heti.

Tämä teksti ei ole maksettu enkä ole saanut mitään korvausta tästä. Ainoastaan ollut tulostin lainassa.

selphy-blogiin_1_orig.jpg